• INTERVIURI // introducere •

M-am intrebat mereu de ce interviurile trebuie sa fie cu persoane celebre si importante. De ce persoanele celebre automat sunt mai importante decat persoanele de rand? Consider ca toti suntem importanti si meritam atentie.

Mi se pare mai interesante povestile oamenilor care nu sunt cunoscuti. Sunt mai unice si mai apropiate de povestile personale. Asa ca am decis sa iau interviuri. Eu nu cunosc persoane celebre, dar asta nu inseamna ca nu cunosc persoane importante.

Am trimis o serie de intrebari oamenilor importanti din viata mea. Cele mei multe sunt asemanatoare dar se si muleaza pentru personalitatea fiecaruia. O sa fie interesant de analizat cate raspunsuri diferite exista la aceleasi intrebari. O sa fie interesant ca acesti oameni o sa fie descoperiti de cititorii mei, adica voi. Promit ca sunt niste oameni de nota zece si ca nu o sa fiti dezamagiti, ba chiar o sa invatam ceva fiecare dintre noi din aceste povesti.

Toate interviurile o sa fie postate in aceasta sectiune pe blogul meu, destul de curand.

Sper sa va surprind cu personalitatile pe care le-am ales, deoarece toti cei implicati in micul meu proiect sunt importanti pentru mine.

 

You may also like

1 Comment

  1. Super ! Sunt convinsca vei reusi. Ai talent, ai verva, ai si experiență de viața, care-ți permit sa privesti cu detaşare in jurul tau si printre semenii tăi. Vei fi o surpriza pentru multi, dar nu si pentru mine… Sunt deja nerabdator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *