♔ DESPRE MINE / 2018

D E S P R E   M I N E  // THIS or THAT


Cred că oamenii se schimbă tot timpul. Opiniile lor, personalitățile lor. Eu nu mai sunt aceeași fată care am fost atunci când am început acest blog, și cred că este timpul să mă prezint mult mai în detaliu, pentru ca voi, cititorii, să cunoașteți mai bine persoana din spatele acestui blog.
_______

Numele meu este Beatrice, dar oamenii îmi spun în diferite feluri, Betty, Tris și multe altele. Personal prefer Tris.
M-am născut în România, București, unde locuiesc și în prezent. Am șaptesprezece ani, și anul acesta pe 14 iunie voi fi considerată un adult, și nu sunt sigură că este un cuvânt care mă descrie prea bine.

Pasiunile mele sunt toate derivate din artă, în mare parte. Pictatul, muzica, dansul, scrisul și filmografia.

Când este vorba de religie, pot spune fără nicio ezitare că nu sunt religioasă. Cred că în lume există bine și rău, dar nu cred că aceste lucruri sunt reprezentate de un om printre nori și un om sub pământ.

Cred în karma.

Îmi place psihologia. Îmi place să analizez oamenii și situațiile pe care le am de înfruntat. Mi se pare foarte interesant să descopăr ce cred oamenii și ce simt în anumite momente.

Iubesc florile. Foarte mult aș putea spune. Când este vorba de flori, este greu să aleg o floare favorită, însă prefer florile simple, nimic extravagant. Un lucru ciudat despre mine este faptul că nu îmi place să primesc flori într-un sens romantic. Într-un fel platonic, este absolut în regulă, dar dacă cineva îmi oferă o floare într-un sens romantic, mă simt ciudat și cel mai probabil voi lua petalele și le voi lipi prin agendele mele sau ceva de genul acesta, în loc să am grijă de ea. Mama mereu mi-a spus că nu este vina florii, și știu asta, însă acesta probabil este modul meu de a mă ”descurca” cu situația. Acest lucru se întâmplă probabil deoarece sunt o persoană ce urăște clișeele, ce însă se amuză atunci când sunt create intenționat, într-un mod batjocoritor.

De asemenea iubesc plantele. Toate tipurile de plante sunt bine venite în grădina mea imaginară, deoarece nu am una reală (încă). Dacă ai se te uiți vreodată prin caietul meu de desene, vei vedea multe schițe cu plante. Mici sau mari, în ghivece sau nu, și cu diferite forme de frunze. Plantele au ceva special ce pur și simplu mă fac fericită, exact ca florile.

Nu am o culoare favorită. Cred că fiecare culoare are ceva special, și că fiecare culoare oferă un sentiment diferit când o privești. De exemplu, galbenul mereu mă pune într-o dispoziție bună. Este ceva ce mă face să vreau să zâmbesc, și poate din acest motiv multe lucruri pe care le am sunt în această culoare.

De ce părul meu este mov? Nu am nicio idee. Poți spune pur și simplu că iubesc lucrurile nebune, de care oamenii se tem, sau nu le considera ”normale”. Da, primesc priviri încruntate când ies din apartamentul meu, dar sunt okay cu asta. Iubesc să fiu diferită, chiar și atunci când diferența mea înaintează la un nivel mare de nebunie.

O seară perfectă pentru mine este cea care este plină de dans. Nu este nevoie de un club sau ceva de fițe. Mă bucur chiar și dacă mă aflu în apartamentul meu alături de câțiva prieteni dacă asta înseamnă să dansăm până dimineața. Dansul este foarte important pentru mine deoarece atunci când dansez mă simt liberă, în siguranță și fericită în adevăratul sens al cuvântului. Când picioarele mele se mișcă pe ritmul muzicii iar părul si corpul meu sunt acoperite de transpirație ca și cum abia am ieșit din duș, atunci este momentul când îmi doresc ca noaptea să nu se termine niciodată.

Am o iubire puternică pentru planete, stele, lună și astrologie. Este ceva ce chiar mă pasionează. Îmi place să citesc despre astrologie, să schițez universul și să vorbesc despre aceste lucruri.

Viața mea depinde de muzică. Dacă într-o zi ceva s-ar întâmpla și nu aș mai putea asculta muzică, nu aș mai exista. Nu pot concepe viața fără muzică. Nu contează ce fac, muzica este prezentă. Când învăț, citesc, chiar și când dorm. Am un mic radio în camera mea, și in fiecare seară, înainte de culcare, îl pornesc, deoarece nu pot sta în liniște. Știu că Depeche Mode a spus ”Bucură-te de linște” , dar acest lucru este rar pentru mine. Nu am un stil de muzică favorit. Am milioane. Mulțumită frumoasei mele mame, cunoștiințele mele în materie de muzică sunt foarte avansate. Mă mândresc cu faptul că știu mai multă muzică decât mulți adolescenți de vârsta mea.
Mulțumesc, mamă ♥

Fotografia are și ea un rol important. Într-adevăr, îmi doresc ca ochii mei să fie capabili să facă poze, dar deoarece acest lucru este imposibil, iau camera și fac poze la tot ceea ce văd. Îmi place să creez amintiri, dar câteodată doar văd ceva atât de frumos, încât vreau să mă bucur mai mult timp de el, și nu doar un moment, așa că fotografiez acel lucru, pentru a fi capabila să îl privesc până mă plictisesc. Sunt atât de multe lucuri frumoase în această lume, și totul merită fotografiat. Natura, oamenii, animalele, norii, momente.

Da, iubesc mâncarea. Nu înțeleg cum cineva ar putea spune că o urăște. Una dintre regulile mele personale, pe care nu o încalc: ”mereu mănâncă atunci când te uiți la un film sau un serial, chiar dacă nu îți este foame.” Rog pe cineva să transforme asta într-un citat adevărat. Mâncatul este special, și nu țin cont de ce spun alții, mereu voi mânca ce vreau, când vreau.
Viața este prea scurtă, doar mănânc-o.

Ador să creez tot felul de lucruri, chiar dacă nu mă pricep chiar atât de bine la urmat instrucțiuni. Îmi place să fac lucrurile în felul meu, și vreau să menționez faptul că nu poți crea ceva greșit sau urât, deoarece arta nu concepe aceste cuvinte. Arta se presupune să fie diferită, unică și nu are limite. Arta trebuie să te facă să simți ceva.

Am o listă lungă de seriale și filme care îmi plac, și chiar e posibil să scriu un întreg articol pe această temă.

Iubesc animalele. De toate felurile. Mereu am avut ceva special pentru animale, și am luat acest lucru de la mama mea, ce a avut 14 pisici pe timpul când era în liceu. Mi se rupe inima să știu că multe animale sunt torturate, ucise sau orice altceva. Mereu am visat la o lume în care animalele din lumea întreagă sunt în siguranță și fericite. Ele merită mult mai mult decât noi, oamenii.

Cum alte persoane sunt foarte bune la muzică, gătit sau orice altceva, eu nu m-am considerat niciodată o expertă în ceva anume, dar cred că ma descurc cât de cât la scris. Nu pentru că am auzit acest lucru de multe ori, ci pentru că pur și simplu o simt. Scrisul mă ajută să îmi explorez imaginația, și mă ajută să îmi prezint ideile și opiniile, mult mai bine decât mă ajută vorbitul. Prefer scrisul decât vorbitul (dar depinde de situație). Iubesc să scriu tot felul de lucuri, însă cel mai mult iubesc să scriu romane. Să creez povești este unul dintre lucrurile mele favorite, și nu trece o zi să nu scriu la unul dintre romanele mele, și am folosit acel cuvânt la plural deoarece am prea multe idei și nu pot avea doar o carte la care scriu.

Sunt un mare susținător al drepturilor oamenilor și al mișcărilor sociale. Sunt de partea tuturor, deoarece în opinia mea, lumea nu este împărțită pe rasă, culoare, sex, religie sau orientare sexuală. Toți suntem oameni și cetățeni ai acestei planetele minunate. Nu cred în rasism sau homofobie. Sunt de părere că acestea sunt doar niște iluzii create de oamenii care sunt prea speriați de persoanele care par diferte față de ei, când în realitate, toată lumea este egală și toți merităm pace, o viată frumoasă și să primim zâmbete de la necunoscuți pe stradă.

Dacă oamenii mă întreabă ce vreau să fac în viață, răspunsul ar fi ”N-am nicio idee” , deoarece într-adevăr, chiar nu știu ce vreau să fac cu viața mea, și este în regulă.

O idee să aflați mai multe lucruri despre mine, ar fi ca eu să fac o mică provocare ce implică niște alegeri. Mi se vor da două lucruri, iau eu trebuie să aleg unul dintre ele.

o listă scurtă dar..

 

\\ s-o facem //

CEAI sau CAFEA

cafea, dar câteodată și ceai


CĂRȚI sau FILME
dacă trebuie să aleg între vizionarea filmului făcut după o carte, prefer să citesc cartea

Imagini pentru tumblr books

RĂSĂRIT sau APUS
apus

Imagini pentru tumblr sunset

DIMINEAȚA DEVREME sau NOAPTEA TÂRZIU
noaptea târziu

Imagini pentru tumblr dark sky

CIOCOLATĂ sau VANILIE
ambele

Imagini pentru tumblr vanilla chocolate

IARNĂ sau VARĂ
vară

Imagini pentru tumblr palmtrees

POP sau ROCK
rock

Imagini pentru tumblr guitar electric

LUNA sau SOARELE
luna

Imagini pentru tumblr moon

DANSUL sau CÂNTATUL
dansul

Imagini pentru tumblr dancing

FRUCTE sau LEGUME
fructe

Imagini pentru tumblr fruits

PISICI sau CÂINI
ambele dar mai mult pisici

Imagine similară

PEPSI sau COLA
cola

Imagini pentru tumblr coke

TOAMNĂ sau PRIMĂVARĂ
toamnă

Imagini pentru tumblr fall

AUR sau ARGINT
argint

Imagini pentru tumblr silver

CIOCOLATĂ NEAGRĂ sau CIOCOLATĂ ALBĂ
ciocolată neagră
Imagini pentru tumblr chocolate

_____

 

M-am distrat scriind acest articol, și deja am idei pentru articolele următoare. Sper că v-a plăcut și vouă sa mă descoperiți mai mult.

 

\ mulțumesc pentru citire /

 

 

credits: *the pictures aren’t mine, i simply found them on the internet, so the credits go to whoever took these beautiful pictures*

 

 

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *